7ος χρόνος, ημέρα 2226η
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021

Ο Αλ. Τσίπρας, οι ειδικοί και η νέα επίθεση Πολάκη κατά Σ. Τσιόδρα

Ο Αλ. Τσίπρας, οι ειδικοί και η νέα επίθεση Πολάκη κατά Σ. Τσιόδρα
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

«Δεν είμαστε, εμείς οι πολιτικοί, αρμόδιοι να πούμε, αλλά είναι, οι ειδικοί, αρμόδιοι να μας κατατοπίσουν» δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας στον Αlpha όπου εκλήθη να τοποθετηθεί επί των μέτρων της κυβέρνησης για την πανδημία. Πριν αλέκτορα φωνήσαι ο στενός του συνεργάτης Π. Πολάκης επιτέθηκε για πολλοστή φορά στον Σωτήρη Τσιόδρα υποστηρίζοντας πως «βγήκε να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη».

Ο Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη το βράδυ κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα «η δική σας θέση εδώ ποια είναι; Ότι πρέπει οι ανεμβολίαστοι και οι εμβολιασμένοι να διασκεδάζουν μαζί στους κλειστούς χώρους, ή πρέπει να μην ανοίξουν οι κλειστοί χώροι για κανέναν;» απάντησε «ότι από την πρώτη στιγμή εμείς ακολουθήσαμε ένα δόγμα και η κυβέρνηση νομίζω που ήταν: ό,τι πουν οι ειδικοί. Σήμερα το δόγμα αυτό έχει εγκαταλειφθεί.».

Οι επιθέσεις όμως είναι καταγεγραμμένες. Από την αρθρογραφία κατά του Σωτήρη Τσίόδρα στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτήριζε το επιστημονικό προσωπικό ως εκπροσώπους της Κυβέρνησης μέχρις τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη, ο οποίος επανήλθε μετά την παρουσία του Σωτήρη Τσίοδρα και τις δηλώσεις του για τον εμβολιασμό, τη σημασία του και τη σημασία των εμβολίων στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με νέα του ανάρτηση, πολλοστή αναφορικά με την πανδημία, επιτίθεται κατά του Σ. Τσιόδρα και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο γράφοντας ότι «Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη ,καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωναϊό!!

Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να 'μαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!!!(φωτο1-2)

ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!

Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!

Αυτό το ξέρεις καλά ! Όπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4)

Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να 'μαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!

Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…»

Η προσπάθεια του Αλ. Τσίπρα να δείξει ένα πρόσωπο υποστηρικτικό προς την προσπάθεια της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την πανδημία σκοντάφτει στη στάση του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και των στενών του συνεργατών. Οι αναφορές του στην «πλάτη» που όπως λέει ο ίδιος έβαλε το κόμμα του έρχονται σε αντίθεση με την πραγματικότητα. Ειδικά σε ότι αφορά τη στάση έναντι των επιστημόνων που και λοιδωρήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν ως σημείο αναφορά των επιθέσεων της Κουμουνδούρου.