Νέα δίωξη κατά μέλους της ΛΑΕ καταγγέλλει ο Π. Λαφαζάνης

Νέα δίωξη κατά μέλους της ΛΑΕ καταγγέλλει ο Π. Λαφαζάνης

Τη νέα, τρίτη κατά σειρά, δίωξη κατά του μέλους της Λαϊκής Ενότητας καταγγέλλει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Όπως υποστηρίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε., «μέρες γιορτών και αντί για ευχές η κυβέρνηση επέλεξε να δείξει το πιο άγριο, εκδικητικό και αυταρχικό πρόσωπο της.

Τις προηγούμενες μέρες η κυβέρνηση εξαπέλυσε νέα, τρίτη τώρα (!) κατά σειρά, δικαστική τρομοκρατική δίωξη ενάντια στον Αντώνη Μαυρομάτη, μέλος της ΛΑ.Ε, ένα νέο βιοπαλαιστή που παλεύει σκληρά κάθε μέρα και με ψίχουλα για το μεροκάματο, μόνο και μόνο, γιατί αγωνίζεται για να προασπίσει πρώτες κατοικίες και λαϊκές περιουσίες από άδικους, αδιαφανείς και αυθαίρετους πλειστηριασμούς».

«Τραπεζίτες, κατεστημένες εξουσίες, διαπλεκόμενοι, εκμεταλλευτές και ο μεγάλος μισθοφορικός στρατός τους δεν θα χαίρονται για πολύ», διαμηνύει εξάλλου ο Π. Λαφαζάνης και προσθέτει: «Η νέα χρονιά μπορεί και πρέπει να γίνει μια χρονιά δημοκρατικής ανατροπής που θα φέρει ανάσα και ένα νέο ξεκίνημα δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, ανάπτυξης και ανεξαρτησίας στην χώρα. Το πρωτότυπα και αυθόρμητα «Κίτρινα Γιλέκα» της Γαλλίας δείχνουν το δρόμο του ξεσηκωμού και το βουητό τους ήδη ακούγεται και στην πατρίδα μας.

Η νέα χρονιά μπορεί και πρέπει να μας βρει όλους και όλες ενωμένους, με το χρώμα του γιλέκου που μας ταιριάζει, στους δρόμους της εξέγερσης και του αγώνα. Αυτή είναι η μόνη ελπίδα για τον λαό και την νεολαία μας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: intime.news