Ν. Ταχιάος: Δίνω τη μάχη να είναι η Θεσσαλονίκη πόλη περήφανων ανθρώπων

Ν. Ταχιάος: Δίνω τη μάχη να είναι η Θεσσαλονίκη πόλη περήφανων ανθρώπων

«Με το Νίκο Ταχιάο δήμαρχο η Θεσσαλονίκη θα είναι μια πόλη περήφανων ανθρώπων» δήλωσε, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 17ο λύκειο, στην οδό Χριστοπούλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.

«Θα είναι μια πόλη χωρίς εξαρτήσεις, θα είναι μια πόλη η οποία θα βλέπει το μέλλον, θα είναι μια πόλη η οποία θα νιώθει αυτάρκης, θα είναι μια πόλη εξωστρεφής, θα είναι μια πόλη κοσμοπολίτικη, θα είναι μια πόλη, όπου το να λες είσαι Μακεδόνας, πρόσφυγας, ΠΑΟΚτσης, ΑΡΗανός, ΗΡΑΚΛΗδεύς, ΣΥΡΙΖΑ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ θα είναι κάτι, το οποίο θα το λες περήφανα», είπε ο κ. Ταχιάος.

«Θα υπάρχουν συγκρούσεις, θα υπάρχουν όμως και συνθέσεις, θα υπάρχουν αντιθέσεις, θα υπάρχουν όμως και συγκλίσεις. Θα είναι μια πόλη που θα μπορεί να δει το μέλλον, μια πόλη ευρωπαϊκή, μια πόλη πολιτισμένη. Αυτόν τον αγώνα δίνω και αυτή είναι η Θεσσαλονίκη μου. Η Θεσσαλονίκη στην οποία καλώ στους συμπολίτες μου να επενδύσουν με την ψήφο τους στο πρόσωπο μου», πρόσθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκλεισε με τη φράση «Venceremos» μιας και δεν υπάρχει κάποιος υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ όπως είπε χαμογελώντας.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ