Κυρ. Μητσοτάκης: Οι πολίτες έχουν προσπεράσει τον κ. Τσίπρα

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, 12:30
-A +A
Κυρ. Μητσοτάκης: Οι πολίτες έχουν προσπεράσει τον κ. Τσίπρα

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Μήνυμα στήριξης των ενόπλων δυνάμεων έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στη Θεσσαλία, στο αρχηγείο της 1ης στρατιάς στη Λάρισα, όπου τον υποδέχθηκε ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος και τον ενημέρωσε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της στρατιάς.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον στρατηγό για την ενημέρωση. Είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω την απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων. Σε μια εποχή μεγάλης έντασης στην Ανατολική μεσόγειο, οι ένοπλες δυνάμεις αποτελούν την απόλυτη εγγύηση της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Μιλώντας νωρίτερα στην Καλαμπάκα με πολίτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το στίγμα των προθέσεών του για την τακτική που θα ακολουθήσει στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές. «Δεν με ενδιαφέρει ο πολιτικός μου αντίπαλος, τον προσπερνώ, οι Έλληνες τον έχουν προσπεράσει. Με ενδιαφέρει να ακούσουν οι πολίτες τις προτάσεις μας. Δεν είμαι εδώ για να διχάσω», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Το μήνυμα της ευρωκάλπης πρέπει να είναι ισχυρό, όχι μόνο αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση αλλά επιδοκιμασίας στη ΝΔ, σημείωσε επίσης.

«Όσο πιο ισχυρή θα είναι η ΝΔ το βράδυ των ευρωεκλογών τόσο πιο εύκολο θα είναι το έργο μας στις εθνικές εκλογές.
Δεν με ενδιαφέρει η ψήφος απόρριψης, με ενδιαφέρει η ψήφος εμπιστοσύνης», πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμά ότι η απευθείας επαφή με την κοινωνία αποτελεί συγκριτικό του πλεονέκτημα, κόντρα στην επιχείρηση διαστρέβλωσης των θέσεών του, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από την κυβέρνηση. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 06/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα