Κατάχρηση 660.000 ευρώ από τον υπεύθυνο για το «μαύρο» χρήμα
Γ. Γεωργαντάς για ΕΛΤΑ

Κατάχρηση 660.000 ευρώ από τον υπεύθυνο για το «μαύρο» χρήμα

Μια «βόμβα» πυροδότησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Γιώργος Γεωργαντάς στη Βουλή. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι ο τοποθετημένος από τον ΣΥΡΙΖΑ διοικητής της υπηρεσίας καταπολέμησης μαύρου χρήματος των ΕΛΤΑ καταχράστηκε 660.000 ευρώ.

Δηλαδή ο άνθρωπος που θα έπρεπε να πιάσει το μαύρο χρήμα, σύμφωνα με τον κ. Γεωργαντά, έβαλε το χέρι στο μέλι! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μολονότι εκκρεμεί το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, ήδη η κυβέρνηση από τον Νοέμβριο τον έχει θέσει σε αργία.

«Επειδή θα έχουμε συνέχεια σε αυτή την κουβέντα, να δώσω άλλο ένα δείγμα της πλήρης απαξίωσης και της ανευθυνότητας, με την οποία λειτουργήσατε στα ΕΛΤΑ», τόνισε αρχικά απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπενθύμισε ότι το 2018 η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση, τον τοποθέτησε ως υπεύθυνο της υπηρεσίας, διευθυντή για το ξέπλυμα του βρόμικου χρήματος, κάποιον ο οποίος καταχράστηκε 660.000 ευρώ! 

«Αυτή τη στιγμή ευτυχώς, με πράξη αυτής της διοίκησης, έχει απομακρυνθεί από τη θέση του. Καταχράστηκε 660.000 ευρώ το 2018, αυτός που τοποθετήθηκε από εσάς για το ξέπλυμα του βρόμικου χρήματος. Προφανώς το ξέπλυνε καταλλήλως», υπογράμμισε ο υφυπουργός, αποκαλύπτοντας το πάρτι που είχε στηθεί κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.