Καταδικάζει «τις ακραίες δηλώσεις» της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης

Καταδικάζει «τις ακραίες δηλώσεις» της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης

Με δήλωση του εκπροσώπου τύπου Τάσου Γαϊτάνη, η ΝΔ καταδικάζει τις θέσεις της, πρώην πλέον, προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης όπως αυτές εκφράστηκαν μέσω της επιστολής προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοϊδη, σημειώνοντας ότι «είναι κατακριτέες, δεν εκφράζουν τη ΝΔ, αλλά αποτελούν προσωπικές απόψεις της επιστολογράφου».

«Καταδικαζουμε τις ακραίες δηλώσεις μέλους της νεολαίας του κόμματος» ανέφερε προαναγγέλλοντας εμμέσως και την λήψη πειθαρχικών ευθυνών από την ΟΝΝΕΔ, η οποία φέρεται να ζήτησε και να έλαβε την παραίτηση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης.

Σημειώνεται ότι  η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίη Νικητοπούλου υπέβαλε την παραίτησή της και αναμένεται να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή της διατύπωσε την αντίθεσή της στη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ. Στην επιστολή τους προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τα μέλη της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας σημείωσαν, μεταξύ άλλων, ότι η παρουσία προσφύγων και μεταναστών «θα προσελκύσει εγκληματίες».

Ταυτόχρονα εξέφραζε πως συμπαραστέκεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όμως δεν την βρίσκει σύμφωνη η μεταφορά τους σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, ενώ υποστήριζε πως οι μουσουλμάνοι μετανάστες θα παρενοχλούν τις Ελληνίδες μαθήτριες της περιοχής εαν μεταφερθούν στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.