Γ. Κουμουτσάκος: Ο Κοτζιάς ανακάλεσε τις απειλές περί προσφυγής στη Δικαιοσύνη

Γ. Κουμουτσάκος: Ο Κοτζιάς ανακάλεσε τις απειλές περί προσφυγής στη Δικαιοσύνη

«Δεν χρειάστηκαν πολλές ώρες για να αντιληφθεί ο κ. Κοτζιάς ότι οι απειλές του δεν πιάνουν τόπο και ότι τον οδηγούσαν σε πολιτικό αδιέξοδο και νομική πανωλεθρία. Για αυτό και τις ανακάλεσε», αναφέρουν κύκλοι του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου ανταπαντώντας σε δηλώσεις κύκλων του πρώην υπουργού Εξωτερικών. 

«Ας καταλάβει λοιπόν ότι οι γνωστές και από τη θητεία του στο υπουργείο των Εξωτερικών πρακτικές εκφοβισμού δεν περνάνε παντού. Άλλωστε οι ημέρες εκείνες πέρασαν ανεπιστρεπτί» προσθέτουν.

Νωρίτερα ο κ. Κοτζιάς είχε κάνει λόγο για δημόσια προσβολή από πλευράς του Γ. Κουμουτσάκου, λέγοντας πως «υπερασπίζομαι το θεμελιώδες δικαίωμα προστασίας της αξιοπρέπειάς μου. Αυτό που ισχυρίζεται ο κ. Κουμουτσάκος, ότι αλληλοεκβιαζόμαστε, είναι απαράδεκτο. Σαν ένα θύμα βιασμού να παρουσιάζεται ως υπαίτιο για τον βιασμό του. Θα καταφύγω στη Δικαιοσύνη και για άλλους. Καλώ τον κ. Κουμουτσάκο να ανακαλέσει, θα υπερασπιστώ την τιμή και την αξιοπρέπειά μου όπως επίσης τη δημοκρατική λειτουργία στο δημόσιο χώρο». «Η έχει αποδείξεις ή ανακαλεί. Αλλιώς θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αναγνωρίζει το δικαίωμα ενός πολίτη που απειλείται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη; Αυτό πρέπει να απαντήσει ο κ. Κουμουτσάκος», κατέληξε ο κ. Κοτζιάς.