Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, 12:58

-A +A

Δ. Τζανακόπουλος: Η χώρα βγήκε από τα μνημόνια - Η ΝΔ να το βάλει καλά στο μυαλό της

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, 12:58
Δ. Τζανακόπουλος: Η χώρα βγήκε από τα μνημόνια - Η ΝΔ να το βάλει καλά στο μυαλό της
-A +A

Στο κυβερνητικό αφήγημα για την ανατροπή του μέτρου περικοπής των συντάξεων επιμένει με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε συνέχεια των διαψεύσεων τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του Κινήματος Αλλαγής σε διαρροή του ΑΠΕ. 

Παράλληλα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτίθεται στη ΝΔ, η οποία -όπως λέει- επιχειρεί διαρκώς αποτυχημένα σαμποτάζ, καθώς βλέπει την το ενδεχόμενο της περικοπής των συντάξεων να απομακρύνεται. 

Αναλυτικά, ο κ. Τζανακόπουλος, αναφέρει: 

«Όσο η ΝΔ θα βλέπει το ενδεχόμενο της περικοπής των συντάξεων να απομακρύνεται και το αφήγημά της περί τετάρτου Μνημονίου να καταρρέει τόσο θα βγάζει τον πραγματικό της εαυτό και θα αποκαλύπτει την βαθιά της επιθυμία να περικοπούν οι συντάξεις.

Μπροστά στην ανάγκη της να δικαιωθεί μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινών διαψεύσεων δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν.

Χθες, ξανά, ο κύριος Χατζηδάκης, σε εκδήλωση του Ιδρύματος Hanns Seidel, ζήτησε να μην επιδιώκει η κυβέρνηση την ανατροπή διαρθρωτικών αλλαγών, εννοώντας την ανατροπή του μέτρου για τις συντάξεις. Σήμερα πάλι της φταίει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αύριο θα της φταίει το κακό το ριζικό της.

Η χώρα όμως βγήκε από τα Μνημόνια. Και η ΝΔ καλά θα κάνει να το βάλει καλά στο μυαλό της αντί να επιχειρεί διαρκώς αποτυχημένα σαμποτάζ. Δεν μπορεί πια να βλάψει ούτε τη χώρα ούτε την κυβέρνηση. Μόνο τον εαυτό της». 

Νωρίτερα, η ΝΔ χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα διέψευσε το τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ενημερωθεί για την ακύρωση του μέτρου της μείωσης των συντάξεων.

Παράλληλα, κάλεσε τη διοίκηση του ΑΠΕ να συνειδητοποιήσει πως είναι αδιανόητο να το χρησιμοποιεί η κυβέρνηση ως όχημα διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Στη συνέχεια και το Κίνημα Αλλαγής ανέφερε πως το τηλεγράφημα είναι ψευδές και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα