Α. Λοβέρδος για Novartis: Ελεεινή πολιτική σκευωρία

Α. Λοβέρδος για Novartis: Ελεεινή πολιτική σκευωρία

«Δεν έχω ανάγκη και δεν θα χρησιμοποιήσω κανένα απολύτως υπουργικό προνόμιο και καμία κοινοβουλευτική ασυλία». Αυτό τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος σε δήλωσή του, μετά την αποστολή της δικογραφίας για την υπόθεση της Novartis στη Βουλή και κάνει λόγο για «ελεεινή πολιτική σκευωρία».

«Θα τη νικήσω με τα μέσα άμυνας και επίθεσης που διαθέτει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί στο κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας», υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Παράλληλα, εξηγήσει ότι η νέα δικογραφία ήρθε στη Βουλή «με λιγότερα ψευτοστοιχεία και με την πολύ καθυστερημένη αρχειοθέτηση του «ξεπλύματος» αποτελεί συνέχεια της προηγηθείσας αστήρικτης και αθεμελίωτης εισαγγελικής ενέργειας».  

«Μοναδικός σκοπός πλέον είναι η εκ των υστέρων αυτοδικαιολόγηση των εισαγγελικών λειτουργών που ταλαιπώρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα και τη χώρα για δύο ολόκληρα χρόνια και υπονόμευσαν καίριους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος», προσθέτει και καταλήγει τονίζοντας ότι η σημερινή εξέλιξη βάζει βουλοκέρι και υποστασιοποιεί την τέλεση της κατάχρησης εξουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Λοβέρδου τα έγγραφα που διαβιβάστηκαν στη Βουλή δεν εισφέρουν τίποτα νέο αλλά αντιθέτως βάζουν οριστικά στο αρχείο το αδίκημα του ξεπλύματος.