Χρυσοχοΐδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Καμία σχέση με κομματισμό η επιλογή του νέου αρχηγού Καραμαλάκη

Χρυσοχοΐδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Καμία σχέση με κομματισμό η επιλογή του νέου αρχηγού Καραμαλάκη

Άμεσα απάντησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του νέου Αρχηγού της ΕΛΑΣ, Μιχάλη Καραμαλάκη. 

Ειδικότερα, το υπουργείο σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει ότι «ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα», τονίζοντας πως «αντιλαμβάνονται όλοι, από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, ότι η επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία».

«Αυτά προς απάντηση μιας εμφανώς βιαστικής, ακραία επιθετικής, άδικης και προσβλητικής προς το πρόσωπο του Αρχηγού και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που κάνει λόγο για "αναστήλωση του κράτους της δεξιάς" και μάλιστα (!) με «κλιμακούμενη προκλητικότητα», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, σχετική ανακοίνωση με τις παραπάνω κατηγορίες είχε εκδώσει ο αρμόδιος πλέον τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.