Ξανθός και Φίλης αδειάζουν Καρτερό για Τσιόδρα

Ξανθός και Φίλης αδειάζουν Καρτερό για Τσιόδρα

Ο Ανδρέας Ξανθός και ο Νίκος Φίλης αδειάζουν τον Θανάση Καρτερό, ο οποίος εξαπέλυσε ανοίκεια επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα, με τον πρώτο να τον χαρακτηρίζει εκ νέου εξαιρετική επιλογή και τον δεύτερο να δηλώνει οτι τον ακούει ευλαβικά.

Ο πρώην υπουργός Υγείας που δέχθηκε και έμμεση κριτική στο άρθρο του πρώην διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού επί κυβερνήσεως Τσίπρα σε συνέντευξή του επαναλαμβάνει τις θετικές αναφορές στο πρόσωπο του Τσίπρα.

Μάλιστα στα περί «ευγενικής κριτικής» που ο Θ. Καρτερός ανέφερε στο άρθρο του με το οποίο επιτέθηκε σε προσωπικό επίπεδο στον Σ. Τσιόδρα απαντά σχετικά με την επιστημονική του επάρκεια. Μάλιστα δηλώνει πως τα μέτρα που ελήφθησαν έχουν οδηγήσει στα σημερινά αποτελέσματα ως προς τη διασπορά. 

Σημειώνεται οτι ο Ανδ. Ξανθός είχε δηλώει πως αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση πάλι τον Τσιόδρα θα έβαζε σε αυτή την θέση.

Στο παιχνίδι μπήκε όμως και ο Νίκος Φίλης δηλώντας στον «Θέμα FM» οτι ο ίδιος κάθε απόγευμα ακούει «ευλαβικά» τον Σ. Τσιόδρα.

Δήλωση που αποτελεί απάντηση αλλά και αποδοκιμασία της προσπάθειας του Θ. Κρατερού να αποδομήσει τον επικεφαλής των λοιμοξιωλόγων που δίνουν τη μάχη για την αντιμετώπιση της κρίσης με αναφορές στο γεγονός οτι ψέλνει (κάτι που σημειωτέον κάνει και ο Ν. Φίλης) και παρουσιάζοντάς τον ως «εκπρόσωπο της δεξιάς κυβέρνησης».