Το Lenovo Official Store είναι εδώ και αποκαλύπτει τα «αστέρια» του

Το Lenovo Official Store είναι εδώ και αποκαλύπτει τα «αστέρια» του

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας, του gadgetry και των πιο προηγμένων επιλογών για το computing, το gaming και τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές εφαρμογές, η είδηση είναι σπουδαία! Το νέο κατάστημα της Lenovo, του Νο1 κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του ’21 τη λειτουργία του στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens, διαμορφώνοντας τον νέο, απόλυτο τεχνολογικό προορισμό.

Το Lenovo Official Store είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Lenovo με την Oktabit, και υποδέχεται το κοινό, για να παρουσιάσει το σύνολο των προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία από τα tablet, laptop και τους σταθερούς υπολογιστές, έως και πληθώρα αξεσουάρ και περιφερειακών που μπορούν να απογειώσουν την παραγωγικότητα, είτε στο home office, είτε στο γραφείο.

Παράλληλα, προσφέρει για πρώτη φορά στους επισκέπτες τη δυνατότητα  να γνωρίσουν από κοντά το σύνολο των επαγγελματικών σειρών - όπως τις ThinkPad και ThinkBook- αλλά και καταναλωτικών σειρών – όπως τις Yoga, Legion & IdeaPad - της Lenovo, αλλά και να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος για τις λύσεις τεχνολογίας που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη και προφίλ χρήστη.

ThinkPad X1 Fold

Από τα «αστέρια» που λάμπουν στο νέο κατάστημα είναι το ThinkPad X1 Fold, το πρώτο laptop στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη.

Πέρα όμως από το ThinkPad X1 Fold, στο Lenovo Official Store οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλη τη σειρά laptop ΤhinkPad X1 Family με laptop που είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ειδικά για τους high level επαγγελματίες. Συνδυάζουν εξαιρετικά χαμηλό βάρος με ισχυρές επιδόσεις και premium design, ενώ διαθέτουν τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά για εργασία με ευκολία, άνεση και κυρίως ασφάλεια, από οπουδήποτε.

Δυναμικό παρών στο Lenovo Official Store δίνει επίσης και η επαγγελματική σειρά ΤhinkBook, ειδικά σχεδιασμένη για εργασία με στυλ. Με λύσεις για συνεχή χρήση και κορυφαία ασφάλεια, τα ThinkBook είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής όπως το ανοδιωμένο αλουμίνιο με φινίρισμα διπλού τόνου και έχουν ενσωματωμένα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες, όπως οι δεύτερες οθόνες πάνω στο σασί. 

Από τις καταναλωτικές σειρές - Yoga, Legion, IdeaPad - της Lenovo, η σειρά Yoga, το κόσμημα της Lenovo, κατατάσσεται στις premium σειρές με απίστευτο design, κορυφαία χαρακτηριστικά και εξαιρετικές επιδόσεις. Πρόκειται για την αφρόκρεμα των καταναλωτικών laptop με πολλά extra χαρακτηριστικά, όπως περιστρεφόμενες οθόνες αφής OLED 360, σε ορισμένα μοντέλα. Διακρίνεται για τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής που έχουν ως αποτέλεσμα τον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, την υψηλή αυτονομία μπαταρίας και τη γρήγορη φόρτιση.

YOGA Slim 7 Pro

Ξεχωριστή θέση στο κατάστημα έχουν τα gaming συστήματα της σειράς Legion που περιλαμβάνουν desktop and laptop. Με την καθαρή σχεδιαστική γραμμή που έχουμε συνηθίσει στις σειρές Legion, σε συνδυασμό με τα δυνατά χαρακτηριστικά, οθόνες έως 165Hz, τελευταίας γενιάς gaming επεξεργαστές, κάρτες γραφικών έως RTX 3080, SSD δίσκους, μεγάλες RAM και φυσικά, RGB φωτιζόμενα πληκτρολόγια,  μπορούν να αντεπεξέλθουν και στις υψηλές gaming απαιτήσεις και να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες.

Δίπλα τους, η σειρά Ideapad που απευθύνεται σε πρακτικούς χρήστες. Ξεκινά από οικονομικά μηχανήματα για να φτάσει σε επιλογές προϊόντων με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως ο SSD δίσκος του 1ΤΒ και η RAM των 16GB, που συνδυάζεται με τελευταίας γενιάς επεξεργαστές. 

Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως στο κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε το Lenovo Tablet που ταιριάζει σε κάθε ανάγκη. 

Στο φιλόξενο χώρο του Lenovo Official Store θα συναντήσει κανείς, επίσης για πρώτη φορά ολόκληρη τη σειρά workstations της εταιρείας. Οι σταθμοί εργασίας της σειράς ThinkStation P προσφέρουν ισχυρή απόδοση με την τελευταία γενιά επεξεργαστών Intel® Xeon® και επαγγελματικά γραφικά NVIDIA® Quadro® σε συστήματα διπλού και μονού επεξεργαστή. Πιστοποιημένα από ανεξάρτητο προμηθευτή λογισμικού (ISV), ενεργειακά αποδοτικά και εξαιρετικά ευέλικτα, τα ThinkStations διαθέτουν την εξαιρετική αξιοπιστία που είναι αναμενόμενη από όλα τα προϊόντα Think.

Το Liberal.gr πραγματοποίησε μία «αναγνωριστική» επίσκεψη στο Lenovo Official Store. Μείναμε εντυπωσιασμένοι από τα top προϊόντα που μπορείτε κι εσείς να συναντήσετε στον μοναδικό περιβάλλον του που συνδυάζει τη βιωματική εμπειρία της υψηλής τεχνολογίας, με την εξαιρετική εξυπηρέτηση.