7ος χρόνος, ημέρα 2150η
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Τα συλλεκτικά λούτρινα παιχνίδια Natural Powerz έρχονται στα Lidl

Τα συλλεκτικά λούτρινα παιχνίδια Natural Powerz έρχονται στα Lidl

Η Lidl Ελλάς συστήνει στο αγοραστικό της κοινό τους 8 ήρωες της νέας σειράς παιχνιδιών Natural Powerz, που είναι φτιαγμένοι από ανακυκλώσιμο υλικό (Repet) και έρχονται στα καταστήματα του δικτύου της εταιρείας για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές παιχνιδιού.

Οι 8 ήρωες, το Νερό, η Γη, ο Αέρας, το Ηλιοτρόπιο, ο Ήλιος, το Δέντρο, η Αστραπή και η Φωτιά, εμπνευσμένοι από στοιχεία της φύσης, θα διασκεδάσουν τα παιδιά, προτρέποντάς τα να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι πελάτες των καταστημάτων Lidl θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις σούπερ δυνάμεις των ηρώων και την αποστολή τους για το περιβάλλον. Με τους ήρωες Natural Powerz η Lidl Ελλάς θέλει να ευαισθητοποιήσει όλους για το πόσο σημαντικός είναι ο φυσικός μας κόσμος, απλά και μόνο ενθαρρύνοντας τις οικογένειες να κάνουν τις καθημερινές τους συνήθειες φιλικές προς το περιβάλλον και συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του.

Από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, για κάθε αγορά αξίας 25€, οι πελάτες των καταστημάτων Lidl θα παραλαμβάνουν από το ταμείο ένα αυτοκόλλητο Natural Powerz. Με τη συμπλήρωση 8 αυτοκόλλητων στην ειδική καρτέλα που θα είναι διαθέσιμη στα ταμεία και με την καταβολή 1,99€ θα μπορούν να κάνουν δικό τους ένα συλλεκτικό λούτρινο παιχνίδι Natural Powerz της επιλογής τους!

Μάθετε περισσότερα στο https://www.lidl-hellas.gr/natural-powerz