Συνελήφθη o Δημήτρης Λιγνάδης - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Συνελήφθη o Δημήτρης Λιγνάδης - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης  Δημήτρης Λιγνάδης.

Μετά τις καταγγελίες για βιασμό και σεξουαλικές κακοποιήσεις οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν σε επιβεβαίωση των καταγγελιών των θυμάτων με εξέταση μαρτύρων και απήγγειλαν σε βάρος του κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ εξακολούθηση. Οι περιπτώσεις που προς το παρόν τον βαρύνουν είναι δύο. Η μία του 25χρονου που κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε ηλικία 14 χρόνων και μία ακόμα που έγινε στην Εισαγγελία υπό άκρα μυστικότητα.Κρίσιμη η μαρτυρία γυναίκας που γνώριζε πολλά για την ιδιωτική ζωή του γνωστού θεατρανθρώπου. 

Ο πελάτης του αρνείται όλα όσα ακούγονται δήλωσε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας έξω από την ΓΑΔΑ.

Μετά το ένταλμα ανέφερε ο κ. Γεωργουλέας «προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές» κάτι που όπως ανέφερε το έκανε και το απόγευμα όταν «προσήλθε και πάλι αυτοβούλως και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αρχών».

Τόνισε πως δεν έχουν λάβει ακόμη τη δικογραφία και το κατηγορητήριο.

Λίγες ώρες νωρίτερα υπόψιν ο σκηνοθέτης είχε επισκεφθεί μαζί με τον συνήγορο του τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να ενημερωθεί αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας, τους απάντησαν πως μέχρι εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε κανένα δικαστικό έγγραφο σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη και στην συνέχεια αποχώρησαν.

Αφορμή για την παρουσία τους εκεί φαίνεται ότι ήταν τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σε δήλωση μάλιστα είχει προβεί και ο δικηγόρος του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, μετά από πληροφορίες που δημοσιοποίηθηκαν σε κοινωνικά δίκτυα και ανέφεραν ότι ο εντολέας του βρίσκεται στην ΓΑΔΑ.

Ο κ. Γεωργουλέας , δήλωσε: "Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται".

 Διαβάστε ακόμα:

Νέα κατάθεση κατά του γνωστού σκηνοθέτη - Επιβεβαιώνει την καταγγελία του 25χρονου

Είμαστε όλοι μια νοσηρή «ωραία» ατμόσφαιρα