Νέα κατάθεση κατά του γνωστού σκηνοθέτη - Επιβεβαιώνει την καταγγελία του 25χρονου

Νέα κατάθεση κατά του γνωστού σκηνοθέτη - Επιβεβαιώνει την καταγγελία του 25χρονου

Νεαρός άνδρας κατέθεσε ως μάρτυρας στον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο αργά το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο των ερευνών για τις καταγγελίες σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός επιβεβαίωσε πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου που κατέθεσε χθες μήνυση σε βάρος του ηθοποιού-σκηνοθέτη για την αποπλάνηση και τον βιασμό του σε ηλικία 14 ετών το 2010.

Μετά την κατάθεση γυναίκας που έλαβε χθες το απόγευμα, ο Εισαγγελέας εξέτασε τη νύχτα τον μάρτυρα, ο οποίος προτάθηκε από τον 25χρονο. Ο 25χρονος ανέφερε ότι ο μάρτυρας ήταν στην παρέα των παιδιών στην οποία ο σκηνοθέτης έκανε ανήθικες προτάσεις.

Ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή και άλλους συνομηλίκους του, και ότι ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες και μετά τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεαρός υποστήριξε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι, ενώ ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ.

Αναφορικά με τον καταγγελλόμενο βιασμό του 25χρονου, ο μάρτυρας φέρεται να είπε ότι είναι σίγουρος πως λέει την αλήθεια, κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.