Κυριακή 17 Μαΐου 2020, 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 16:18

-A +A

Χαρδαλιάς για Αμβρόσιο: Σήμερα είναι μέρα χαράς - Κανένας κήρυκας του μίσους δεν μπορεί να τη χαλάσει

Κυριακή 17 Μαΐου 2020, 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 16:18
Σήμερα είναι μέρα χαράς - Κανένας κήρυκας του μίσους δεν μπορεί να τη χαλάσει
-A +A

Στον «ανυπόστατο Μεγάλο Αφορισμό» του ίδιου, του πρωθυπουργού και της υπουργού Παιδείας από τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο αναφέρθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, σχολιάζοντας πως υπάρχουν άνθρωποι που «με πρόσχημα την Χριστιανοσύνη κηρύσσουν το μίσος».

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Ν. Χαρδαλιάς τόνισε: «Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και ελπίδας. Άνοιξαν και πάλι οι Εκκλησίες μας. Αυτή τη μέρα κανένας κήρυκας του μίσους και της αμάθειας δεν μπορεί να τη χαλάσει. Όσοι μεγαλώσαμε με αρχες και αξίες, με την Πίστη μας να μας κατευθυνει και να μας οδηγει, μάθαμε ν’ αγαπάμε και να συγχωρούμε. Όχι να μισούμε.

Σήμερα το πρωί, την ώρα του ανυπόστατου Μεγάλου Αφορισμού, επισκέφθηκα τον ΙΝ της ενορίας μου τον Άγιο Γεώργιο Καρέα και άναψα ένα κερί προσευχόμενος για την ψυχή εκείνων που με πρόσχημα την Χριστιανοσύνη μας κηρύσσουν το μίσος. Η Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος απαντάει σε όλα... » αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Χαρδαλιά.

Μάλιστα στην ανάρτησή του πρόσθεσε και την ανακοίνωση-απάντηση της Ιεράς Συνόδου στον Αμβρόσιο, όπου τονίζεται πως μόνο η Ιερά Σύνοδος έχει την αρμοδιότητα επιβολής του αφορισμού σε βάρος μέλους της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος.


-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα