Σαρλ Μισέλ: Η ΕΕ είναι έτοιμη να παράσχει στην Κύπρο κάθε είδους βοήθεια

Σαρλ Μισέλ: Η ΕΕ είναι έτοιμη να παράσχει στην Κύπρο κάθε είδους βοήθεια

Την ετοιμότητα της ΕΕ να βοηθήσει την Κύπρο, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ με ανάρτησή του στο twitter.

«Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα των πυρκαγιών στην Κύπρο. Στα αγαπημένα τους πρόσωπα στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια» ανέφερε ο Σαρλ Μισέλ και προσέθεσε ότι «η ΕΕ είναι έτοιμη να παράσχει στον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη και στον λαό της Κύπρου κάθε είδους βοήθεια».

Παρομοίως, νωρίτερα έκανε ανάρτηση και η επίτροπος Υγείας της ΕΕ, Στέλλα Κυριακίδου, υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε δίπλα σ' όλους όσους δίνουν μάχη με τις φλόγες αυτή τη στιγμή».

«Οι σκέψεις μας είναι σήμερα στραμμένες στην Κύπρο και στους πληγέντες συμπολίτες μας. Ευχαριστώ τον συνάδελφο επίτροπο Γιάνες Λέναρσιτς για την άμεση ανταπόκριση της ΕΕ να συνδράμει μέσω του rescEU. Είμαστε δίπλα σ' όλους όσους δίνουν μάχη με τις φλόγες αυτή τη στιγμή!», επισήμανε στο Twitter. 

Διαβάστε ακόμα:

Ν. Αναστασιάδης για πυρκαγιές: Μιλάμε για μια τραγωδία της οποίας δεν υπήρξε προηγούμενο, πλην της περιόδου της εισβολής