Ρόδος: Σκότωσαν νεαρή γυναίκα στη μέση του δρόμου - Aυτοκτόνησε ο δράστης

Ρόδος: Σκότωσαν νεαρή γυναίκα στη μέση του δρόμου - Aυτοκτόνησε ο δράστης

Έγκλημα με θύμα 30χρονη γυναίκα σημειώθηκε στο νησί της Ρόδου σήμερα, λίγο πριν τις 16:00, καθώς άγνωστος πυροβόλησε δυο φορές και τη σκότωσε στη μέση του δρόμου, με τα τοπικά μέσα του νησιού να αναφέρουν ότι πριν λίγα λεπτά ο 40χρονος δράστης βρέθηκε νεκρός στην οικία του, κάνοντας λόγο για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο φερόμενος δράστης λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, μετέβη στο σπίτι του στην περιοχή «Θεοτόκος» στην πόλη της Ρόδου και έθεσε τέρμα στη ζωή του με την καραμπίνα που νωρίτερα είχε σκοτώσει την 30χρονη. 

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο  δράστης πυροβόλησε πιθανόν με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές και σκότωσε τη γυναίκα η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό.

Κάτοικοι της περιοχής επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην συγκεκριμένο δρόμο, ενώ μάρτυρες κατέθεσαν πως στο όχημα που επέβαινε ο δράστης φέρεται να επέβαινε και δεύτερο άτομο.

Η dimokratiki.gr αναφέρει πως πριν λίγα λεπτά ο δράστης βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην Κρεμαστή και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει αυτοκτονήσει.