Ομολόγησε ο σύζυγος της 20χρονης - Τα νέα στοιχεία που «έδεσαν» την υπόθεση
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ομολόγησε ο σύζυγος της 20χρονης - Τα νέα στοιχεία που «έδεσαν» την υπόθεση

Στη σύλληψη του 33χρονου συζύγου της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου στην οικία της στα Γλυκά Νερά, καθώς ομολόγησε μετά από μαραθώνια κατάθεση τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης κοπέλας, προχωράει η Ελληνική Αστυνομία. Ο καθ΄ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος πιλότος, που "έσπασε" μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό. 

Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Ο πιλότος σύζυγός της, που αποτελεί τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της ανθρωποκτονίας, μεταφέρθηκε αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που τελέστηκε το πρωί, στην Αλόννησο, με τη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου εκλήθη να καταθέσει εκ νέου και να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, είναι τα εξής: Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος (κάμερα) στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έκαναν τεχνική ανάλυση στην κάμερα και προέκυψε ότι η κάρτα μνήμης έχει πιθανότατα αφαιρεθεί σε χρόνο πριν το διάστημα της ληστείας που είχε αναφέρει στις καταθέσεις του ο πιλότος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ - κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Με τα νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, πιστεύει ακράδαντα ότι είναι πλέον θέμα χρόνου και ειδικότερα ωρών η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και ΑΠΕ