Ο Μπολτ δεν αστειεύεται (πάλι) και θέλει να γίνει μουσικός!

Ο Μπολτ δεν αστειεύεται (πάλι) και θέλει να γίνει μουσικός!

Για τον μαθημένο στην ταχύτητα Γιουσέιν Μπολτ, κανένα όνειρο δεν μπορεί να περιμένει. Το απέδειξε όταν αποχώρησε το 2017 ως θρύλος του στίβου και έβαλε στο μυαλό του να γίνει ποδοσφαιριστής. Προπονήθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπορούσια Ντόρτμουντ – κυρίως ως επικοινωνιακό τρικ και ευκαιρία προβολής για όλους – και υπέγραψε προσύμφωνο με ομάδα της Αυστραλίας. Η κατάληξη δεν ήταν αυτή που περίμενε (δεν συμφώνησε να παραμείνει μετά τα φιλικά), όμως ο ρυθμός μέσα του δεν τον αφήνει σε ησυχία...

Ο 35χρονος παλαίμαχος σπρίντερ, οκτώ φορές χρυσός Ολυμπιονίκης και κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ στα 100 και 200 μ., συνήθιζε να «χορεύει» και στο ταρτάν και στους χαρακτηριστικούς πανηγυρισμούς του. Η μουσική της πατρίδας του τον ακολουθούσε πάντα και πλέον θέλει ο ίδιος να γίνει αληθινός εκπρόσωπός της. Μερικές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του πρώτου σινγκλ, ο Τζαμαϊκανός ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Zip 103 FM» πως «δεν θέλω απλώς να κυριαρχήσω στην εγχώρια μουσική αγορά, αλλά να πετύχω και παγκοσμίως!». 

Ο τίτλος του πρώτου τραγουδιού του μοιάζει συμβολικός. Το «Living The Dream». «Ζώντας το όνειρο». Πρόκειται για μια συνεργασία με τον μουσικό και φίλο του, Νούτζεντ «NJ» Ουόκερ και ο Μπολτ επισήμανε ότι «αυτή την εποχή δουλεύουμε μερικούς νέους ρυθμούς για ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ». Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κάποιο «καπρίτσιο» του, προσθέτοντας ότι «εργαζόμαστε με τον χρόνο που θέλουμε, ώστε να πετύχουμε κάτι καλό και να δείξουμε πως δεν αστειευόμαστε». 

Ο γρηγορότερος άνθρωπος του κόσμου έκανε και σύγκριση της μουσικής επιδίωξής του με τον στίβο, λέγοντας ότι «είναι το ίδιο πράγμα με το αθλητισμό. Οπως πέτυχα τόσα χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους, έτσι και σε αυτό θα βάλω όλη την αφοσίωσή μου. Με τους συνεργάτες μου πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στο αποτέλεσμα που θα έχουμε». Από τα περίφημα πάρτι του, στην παραγωγή της δικής του μουσικής, ο Γιουσέιν Μπολτ δεν παύει ποτέ να το διασκεδάζει.