Ο Κοτζιάς επιμένει στην κόντρα με τον Τσίπρα και απειλεί με «απαντήσεις»

Ο Κοτζιάς επιμένει στην κόντρα με τον Τσίπρα και απειλεί με «απαντήσεις»

Με νέες μομφές επανέρχεται ο Νίκος Κοτζιάς στο μέτωπο που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για αλαζονεία, για ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ από την αλήθεια και από την Πατριωτική Αριστερά, ενώ δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «από δω και πέρα θα έχουν απάντηση σε όποιο θέμα θέτουν».

Ειδικότερα, κύκλοι του ΠΡΑΤΤΩ, της πολιτικής κίνησης του Νίκου Κοτζιά, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ και τις τοποθετήσεις σχετικά με τη συμφωνία Ελλάδας- Ιταλίας για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών, αναφέρουν ότι «το non paper είναι δείγμα αλαζονείας τους και γι αυτό έχουν κόψει τις σχέσεις τους με το ΠΡΑΤΤΩ».

«Τους ενοχλεί η αλήθεια», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο ΠΡΑΤΤΩ, προσθέτοντας ότι «με τις επιλογές που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενοχλούνται από την Πατριωτική Αριστερά και τον Πατριωτισμό».

Καταλήγοντας δε, στην πολιτική κίνηση του Νίκου Κοτζιά επισημαίνουν ότι «τους έχουμε κακομάθει να μην απαντάμε, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συνεχισθεί. Από δω και πέρα θα έχουν απάντηση σε όποιο θέμα θέτουν».

Διαβάστε ακόμα:

Οι «μισές αλήθειες» του Τσίπρα, ο Κοτζιάς και η προοδευτική συμμαχία