Μητσοτάκης: Μετατίθεται στο α' τρίμηνο του 2022 το 14ο Συνέδριο της ΝΔ - Νέος γραμματέας ο Π. Μαρινάκης

Μητσοτάκης: Μετατίθεται στο α' τρίμηνο του 2022 το 14ο Συνέδριο της ΝΔ - Νέος γραμματέας ο Π. Μαρινάκης

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πριν από λίγο στο προσυνέδριο της ΝΔ στα Γιάννενα ότι το 14ο τακτικό συνέδριο του κόμματος που θα διεξαγόταν το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο μετατίθεται για το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους επειδή στην παρούσα συγκυρία, όταν σε όλο τον κόσμο έχει αναζωπυρωθεί η ανησυχία λόγω και της νέας μετάλλαξης, θα έστελνε το λάθος μήνυμα.

Παράλληλα, ο Κυρ. Μητσοτάκης πρότεινε ως νέο γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, με επιτυχημένη θητεία, δικηγόρο με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, στέλνοντας ένα ισχυρό σήμα ανανέωσης, όχι μόνο σε επίπεδο προγραμματικού λόγου αλλά και σε επίπεδο στελεχών.

«Είμαστε ένα κόμμα, γνωρίζετε πολύ καλά ότι επί δικής μου προεδρίας υλοποιήσαμε τον θεσμό των ετήσιων Τακτικών Συνεδρίων -με την εξαίρεση του 2020 λόγω COVID-19- και θεωρώ επιβεβλημένο αυτή τη στιγμή να προχωρήσουμε σε αυτή τη μικρή χρονική μετάθεση έτσι ώστε νομίζω να είμαστε και εναρμονισμένοι με το γενικότερο κλίμα το οποίο επικρατεί στην κοινωνία», υπογράμμισε.

Το σήμα που στέλνεται με αυτή την κίνηση είναι ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τους νέους στην πρώτη γραμμή καθώς και ότι φέρνει στο προσκήνιο μια νέα γενιά στελεχών.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής και η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου γραμματέα θα γίνει διαδικτυακά.

Διαβάστε ακόμα:

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα μεγάλο εργοτάξιο