7ος χρόνος, ημέρα 2152η
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Μία νέα…καλύτερη σχολική ζωή ξεκινάει με την Κωτσόβολος

Μία νέα…καλύτερη σχολική ζωή ξεκινάει με την Κωτσόβολος

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει με ταχύτατους ρυθμούς και η Κωτσόβολος προσφέρει μοναδικές παροχές και δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ με αγορές μαθητικού εξοπλισμού, μέχρι την Πέμπτη 19/09/21.

Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς και οι μικροί φίλοι της τεχνολογίας, προετοιμάζονται για το μαθητικό ταξίδι της νέας τους τάξης. Οι μαθητές, αγοράζοντας σχολικά είδη αξίας 30 ευρώ και άνω από τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα της γειτονιάς τους* και με αγορές 299 ευρώ και άνω σε laptop, desktop, tablet, γραφεία, καρέκλες, εκτυπωτές και αναλώσιμα από τα καταστήματα Κωτσόβολος, θα κερδίζουν μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για την επόμενη αγορά τους**.

Μία καλύτερη σχολική ζωή, με υπερσύγχρονο και ετοιμοπαράδοτο μαθητικό εξοπλισμό, περιμένει όλους τους μαθητές στην Κωτσόβολος, κερδίζοντας δώρα σε κάθε αγορά. Για λύσεις τεχνολογίας, τα φυσικά καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, το kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο (210 28 99 999) είναι στη διάθεση όλων, για να βρει κανείς ό,τι νεότερο κυκλοφορεί.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις μοναδικές μαθητικές προσφορές της Κωτσόβολος στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.kotsovolos.gr/pages/b2school

* Στην ενέργεια συμμετέχουν όλα τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα που πουλούν σχολικά είδη, με εξαίρεση τις αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

**Η δωροεπιταγή επόμενης αγοράς αξίας 50 ευρώ μπορεί να εξαργυρωθεί σε αγορές άνω των 200 ευρώ μέχρι 31/10/21.