Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη Δικαιοσύνη κατά Βαξεβάνη για ανάρτηση που τη συνδέει με την efood

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη Δικαιοσύνη κατά Βαξεβάνη για ανάρτηση που τη συνδέει με την efood

«Δεν έχω καμία σχέση με το e-food» δηλώνει κατηγορηματικά σε ανάρτησή της η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη η οποία κάνει λόγο για «εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησής» της, την οποία - όπως αναφέρει- έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης» και προαναγγέλλει προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: «Ο γνωστός κ.Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη».


Την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού και την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη προκάλεσε χθεσινή ανάρτηση του δημοσιογράφου  Κώστα  Βαξεβάνη ο οποίος ανέφερε πως «Η εταιρεία η οποία μέσα σε μια νύχτα από την ψήφιση του νόμου Χατζηδάκη, δημιουργεί ένα εργασιακό μεσαίωνα και καθιερώνει τη δουλεία στο delivery, ανήκει στο συνέταιρο της συζύγου του πρωθυπουργού, στην offshore εταιρεία της στα νησιά Κέυμαν. Τι δεν καταλαβαίνεις #cancel_efood».