Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, 09:59

-A +A

Κρήτη: 31χρονη νηπιαγωγός ανασύρθηκε νεκρή από φαράγγι

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, 09:59
Κρήτη: 31χρονη νηπιαγωγός ανασύρθηκε νεκρή από φαράγγι
-A +A

Δώδεκα ώρες κράτησε η επιχείρηση ανάσυρσης μέσα από το φαράγγι Αμπά στον δήμο Αχαρνών Αστερουσίων στο Ηράκλειο, μιας 31χρονης νηπιαγωγού της οποίας ο θάνατος διαπιστώθηκε επισήμως στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Δεκαέξι πυροσβέστες σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ συμμετείχαν στην επιχείρηση η οποία χαρακτηρίστηκε δύσκολη και επικίνδυνη δεδομένου ότι μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες του ελικοπτέρου να προσεγγίσει και να παραλάβει την 31χρονη, τα μέλη της ΕΜΑΚ και οι πυροσβέστες ανέλαβαν να κουβαλήσουν για πάνω από 6 ώρες το φορείο με την άτυχη γυναίκα. Το ύψος και η κλίση της διαδρομής κυρίως από την ώρα που ο ήλιος έδυσε ήταν οι παράγοντες που έκαναν την επιχείρηση εξαιρετικά επικίνδυνη.

Η 31χρονη, που εργαζόταν σε σχολείο του Ηρακλείου, βρέθηκε στο Φαράγγι τόσο για πεζοπορία όσο και για να πραγματοποιήσει αναρρίχηση, άθλημα στο οποίο ήταν εξαιρετικά εκπαιδευμένη δεδομένου ότι εκπαίδευε και άλλους αναρριχητές. Η πτώση, της προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό και μετά από λίγες ώρες εξέπνευσε.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα