7ος χρόνος, ημέρα 2093η
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Στ. Παναγούλης: Κουκουλοφόροι στη Ν. Σμύρνη, υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ - Έχει 2-3.000 άτομα που μετακινεί καθημερινά

Κουκουλοφόροι στη Ν. Σμύρνη, υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ - Έχει 2-3.000 άτομα που μετακινεί καθημερινά

«Από χθες το πρωί νωρίς μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έπαιρναν μηνύματα ή τηλεφωνήματα "όλοι το βράδυ στη Νέα Σμύρνη"», δήλωσε ο πρώην βουλευτής του κόμματος Στ. Παναγούλης, σημειώνοντας πως «τα μηνύματα ήταν από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ επισήμανε χαρακτηριστικά πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει μεταβληθεί σε «τροχονόμο του κορονοϊού».

Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Παναγούλης ανέφερε για το μήνυμα που καλούσε στη συγκέντρωση στη Ν. Σμύρνη πως «σε εμένα δεν ήρθε, αλλά ήρθε σε πολλούς φίλους μου που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν αποχωρίσει», λέγοντας ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ «ήταν στην πρώτη γραμμή».

Όπως είπε, «χθες υπήρχαν δεκάδες κουκουλοφόροι εκεί (σ.σ.: στη Νέα Σμύρνη). Είναι υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει καθημερινά 2-3 χιλιάδες ανθρώπους που τους μετακινεί καθημερινά», και απαντώντας στην ερώτηση αν κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υποκινεί τα επεισόδια είπε ότι «στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής συγκέντρωσης και άλλων συγκεντρώσεων αυτή είναι η πραγματικότητα. Βεβαίως υποκινεί τα επεισόδια. Γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ επεισόδια όταν την κινητοποίηση την έχει κάνει το ΚΚΕ; Γιατί υπάρχει περιφρούρηση».

Ο κ. Παναγούλης σημείωσε ακόμα πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβληθεί σε τροχονόμο του κορονοϊού. Αν χθες εδώ στην Αττική είχαμε 1.500 και πλέον κρούσματα αυτό οφείλεται σε αυτές τις συγκεντρώσεις που γίνονται καθημερινά. Είτε για τον πολυδιαφημισμένο Κουφοντίνα, είτε για άλλα θέματα».

Ο κ. Παναγούλης είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα χθες μέσω ανάρτησης στο facebook τονίζοντας ότι «έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή....». 

Υπενθύμισε μάλιστα τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι πήρε το ρίσκο της μεταδοτικότητας του κορονοϊού.

Αναλυτικά η χθεσινή ανάρτηση του κ. Παναγούλη:

«Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής, ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν μέλη από τη Γλυφάδα, ΄Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά.. ΄Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή.... Γι΄αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα όπως σήμερα. ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓIA TH METAΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ COVID 19 ( όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα ) .... ΑΙΣΧΟΣ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...»