Κ. Ζαχαριάδης για self tests: «Οκ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ»

Κ. Ζαχαριάδης για self tests: «Οκ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ»

Για «αστοχία» έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, αναφορικά με τη διάψευση των ισχυρισμών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για φωτογραφικό διαγωνισμό προκειμένου η προμήθεια των self tests να δοθεί στη Siemens. 

Σημειώνεται ότι το Μέγαρο Μαξίμου με σημερινή του ανακοίνωση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ψεύτικες ιστορίες και λάσπη στον ανεμιστήρα με στόχο τον πρωθυπουργό αλλά και τη διαχείριση της πανδημίας. 

«Κρίνεται αν ήταν εύστοχη ή όχι. Οκ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6, το πρωί της Δευτέρας. 

Παράλληλα, ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι  η πρόσφατη ανάρτηση του για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το Ράλι Ακρόπολις, παρομοιάζοντάς τον σαν «Μίστερ Μπιν», δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Όπως είπε, θεωρεί πως η εικόνα αυτή του πρωθυπουργού προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών και έκανε έναν παραλληλισμό με τον γνωστό και πετυχημένο κωμικό, καθώς και εκείνος ασχολούνταν με τα αυτοκίνητα. 

Υπογράμμισε ότι ο ίδιος σέβεται τους θεσμούς και ποτέ δεν έχει μιλήσει υβριστικά σε κανέναν πολιτικό αντίπαλο.

«Προφανώς, δεν θεωρώ κανέναν πρωθυπουργό των Ελλήνων ηλίθιο, δεν θεωρώ ηλίθιο τον κ. Μητσοτάκη» σχολίασε.

Όπως υποστήριξε ο κ. Ζαχαριάδης, η όξυνση αυτής της παρεξήγησης, οφείλεται στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί τον πρωθυπουργό στο Τwitter.

«Αν θέλει να ανακτήσει την εύνοια του Μαξίμου ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει να βρει άλλον τρόπο» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, επισήμανε πως δεν έχει κανένα θέμα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, λέγοντας ότι η κριτική αφορούσε αποκλειστικά την πολιτική της κυβέρνησης.