Γεύμα σε συζύγους βουλευτών παρέθεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη
βιβλίο Φιλελεύθερος

Γεύμα σε συζύγους βουλευτών παρέθεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη

Εορταστικό γεύμα στις συζύγους των υπουργών και βουλευτών της ΝΔ, παρέθεσε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενόψει των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής συγκέντρωσης οι συνδαιτυμόνες αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν διάφορα θέματα που τις απασχολούν, ενώ πολλές από τις καλεσμένες ανάρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, φωτογραφίες με την κ. Μητσοτάκη από την εκδήλωση.

Μεταξύ αυτών, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, η σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού, η σύζυγος του Θοδωρή Ρουσόπουλου, Μάρα Ζαχαρέα, η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή, καθώς και η Ελισάβετ Κατσαμάκη, σύζυγος του Σίμου Κεδίκογλου, η Ζωή Καλαντζή Χειμάρα, σύζυγος του βουλευτή Φθιώτιδας, Θέμη Χειμάρα, κ.α. 

Σε ανάρτησή της η κ. Ζαχαρέα γράφει: «Γεύμα με ενδιαφέρουσες γυναίκες!» και η κ. Καλαϊτζή: «Ευχαριστούμε @marevagrabowskimitsotaki για την όμορφη συνάντηση των συζύγων και συντρόφων βουλευτών της ΝΔ και Υπουργών. Ήσουν για άλλη μια φορά άψογη οικοδέσποινα! Το πρώτο γούρι της νέας χρονιάς @zeusndione που μας χάρισες, ας είναι γούρικο για όλες και όλους και κυρίως για την πατρίδα μας!».

Η κ. Κατσαμάκη, σημειώνει: «Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό από τη δική μας δυναμική και ευγενική Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, ευχαριστούμε» και Καλαντζή- Χειμάρα απευθύνει ένα θερμό «ευχαριστώ» στην κ. Μητσοτάκη για την πρόσκληση.