Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 18:52

-A +A

Δήμαρχος Μαρκόπουλου: «Η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό»

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 18:52
Δήμαρχος Μαρκόπουλου: «Η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό»
-A +A

Για εμπρησμό έκανε λόγο ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν ευρήματα τα οποία είναι τραγικά».

«Το πρώτο είναι ότι η σύμφωνη γνώμη όλων των αξιωματικών της Πυροσβεστικής είναι ότι πρόκειται για εμπρησμό. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 2 το μεσημέρι σε έναν ανοιχτό χώρο και ενώ έπνεαν ισχυροί άνεμοι», δήλωσε ο κ. Μεθενίτης και πρόσθεσε ότι «είναι αδύνατο σε εκείνο το σημείο να έχει δημιουργηθεί φωτιά από οποιονδήποτε άλλον λόγο». 

«Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που μισεί την περιοχή και τους ανθρώπους της και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή πολλών ανθρώπων», συνέχισε ο δήμαρχος Μαρκόπουλου.

Τέλος, ο κ. Μεθενίτης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν άμεσα στην κατάσβεση της φωτιάς. «Ύστερα από σχεδόν 3,5 ώρες προσπαθειών των πυροσβεστών, αυτή τη στιγμή η φωτιά κοντεύει να σβήσει», δήλωσε ο κ.Μεθενίτης.

Σημειώνεται ότι λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί έχουν ενισχυθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις και στο σημείο επιχειρούν πλέον 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα, το μηχανοκίνητο τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 3 ελικόπτερα, καθώς και 10 εθελοντές με 4 οχήματα.

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα