«Αυτό που για όλο τον κόσμο είναι μια πρωτόγνωρη δοκιμασία, για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πρωτόγνωρη ευκαιρία»
ΝΔ

«Αυτό που για όλο τον κόσμο είναι μια πρωτόγνωρη δοκιμασία, για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια πρωτόγνωρη ευκαιρία»

Ελπίζει ότι θα διασωθεί πολιτικά ποντάροντας στην καταστροφή, γι' αυτό και χαίρεται με κάθε αρνητική είδηση και λυπάται σε κάθε θετική, αναφέρει για τον ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Π. Κόκκαλη, αλλά και της Ε. Αχτσιόγλου.

«Η πανδημία είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Αριστερά», φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων η κ. Αχτσιόγλου σε κομματική εκδήλωση, ενώ χθες ο ευρωβουλευτής Π. Κόκκαλης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι σοβαρό να καλούμε τους τουρίστες να έλθουν στην Ελλάδα».

«Οι πολίτες αντιθέτως επιθυμούν την επιστροφή στην κανονικότητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, προσθέτοντας για την τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έ. Αχτσιόγλου, ότι εξήγησε, «με απόλυτα κυνικό τρόπο, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά και συντονισμένα υπονομεύει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, παραθέτει την δήλωση της κας Αχτσιόγλου, ότι η πανδημία είναι "πολύ μεγάλη ευκαιρία και ταυτόχρονα πολύ μεγάλη ευθύνη" για τον ΣΥΡΙΖΑ "ως πρώτο κόμμα της αριστεράς στην Ευρώπη", και πρέπει να δράσει ώστε "οι ρωγμές που δημιουργήθηκαν στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας να μπορέσουν να οδηγήσουν σε μια μεγαλύτερη, ουσιαστικότερη πολιτική αλλαγή....".

Και προσθέτει ότι «για να μην αφήσει καμία υπόνοια ότι μπορεί και να μην εννοούσε ακριβώς αυτό που καταλάβαμε, ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της ότι "είναι πραγματικά μια ευκαιρία αυτή, στην πραγματικότητα, η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την αριστερά"», αναφέρει η ΝΔ.