Άγριος ξυλοδαρμός καθηγητή από κουκουλοφόρους στην ΑΣΟΕΕ

Άγριος ξυλοδαρμός καθηγητή από κουκουλοφόρους στην ΑΣΟΕΕ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε καθηγητής της ΑΣΟΕΕ, όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην αίθουσα που δίδασκε και τον ξυλοκόπησαν μπροστά στα μάτια των φοιτητών. Οι κουκουλοφόροι, μια ομάδα επτά- δέκα ατόμων, χτύπησαν και φοιτητές που προσπάθησαν να τον προστατέψουν. Το θύμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εμπλέκεται σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις, ενώ ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πίσω από την επίθεση βρίσκονται καθηγητές με τους οποίους βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

Η επίθεση στην ΑΣΟΕΕ έγινε το μεσημέρι, με τον Πρύτανη Δημήτρη Μπουραντώνη, να ενημερώνει, όπως λέει στο Liberal, άμεσα την αστυνομία και το υπ. Παιδείας για «μια ακόμη έκνομη ενέργεια που τραυματίζει το κύρος του Ιδρύματος ως ελεύθερου και ανοικτού πανεπιστημίου». Η επίθεση σημειώθηκε σε στο μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση, του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Για απαράδεκτες και αποκρουστικές εικόνες που προσβάλλουν τη δημοκρατία μας έκανε λόγο σε ανάρτησή του ο γενικός γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Απαράδεκτες και αποκρουστικές οι εικόνες ξυλοδαρμού #καθηγητή της #ΑΣΟΕΕ. Προσβάλλουν τη δημοκρατία μας. Προσβάλλουν το δημόσιο Πανεπιστήμιο. Η βία έχει μόνο μια απάντηση. Την παραδειγματική τιμωρία και την εφαρμογή του νόμου» έγραψε.