To 1 από τα 2 Goal/Goal έγινε στα χτεσινά φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Η Κροατία ήταν η μοναδική ομάδα που δεν σκόραρε και ηττήθηκε με 0-2 από το Βέλγιο, ενώ το ματς τη Γεωργίας με τη Ρουμανία έληξε ισόπαλο με 1-1.
Τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων συνεχίζονται και σήμερα. Σε ουδέτερο γήπεδο, στη Λιέγη του Βελγίου, γίνεται ο αγώνας της Δανίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Φαβορί για τη νίκη είναι η Δανία, η οποία θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα μετά τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ. Είχε στα χέρια της το εισιτήριο για τα τελικά αλλά στα 2 τελευταία ματς στον όμιλο δεν κέρδισε τη Λευκορωσία (2-2) και ηττήθηκε (4-2) από τη Σκωτία. Στα μπαράζ έχασε την πρόκριση στα πέναλτι από την Τσεχία.
Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό προκρίθηκε για 2η φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Μουντιάλ. Πήρε το εισιτήριο με τη νίκη της 1-0 στην παράταση κατά της Τζαμάικα στο διηπειρωτικό μπαράζ. Η Δανία είναι ανώτερη από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, δεν πρόκειται να αδιαφορήσει στο φιλικό και λογικά θα πάρει τη νίκη.
Φαβορί είναι και η Ολλανδία στο φιλικό παιχνίδι με την Αλγερία, το οποίο διεξάγεται στο Ρότερνταμ. Είναι το τελευταίο τεστ σε ολλανδικό έδαφος για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, πριν πάει στην Αμερική. Παραμένει αήττητη από τον Οκτώβριο του 2024 με 8 νίκες και 6 ισοπαλίες.
Η Αλγερία επιστρέφει σε τελικά Μουντιάλ μετά από 12 χρόνια. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μετράει μόλις μία ήττα σε 17 παιχνίδια (11-5-1). Δύσκολα όμως θα αποφύγει την ήττα στην Ολλανδία. Χαμηλά είναι ο «άσος» και για να αξίζει να παιχτεί τον συνδυάζουμε με το Over 1,5.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
610 (21:00) ΔΑΝΙΑ-Λ.Δ. ΚΟΝΓΚΟ 1 1,50
612 (21:45) ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ 1+OVER 1,5 1,70
