Το 1 από τα 2 Goal πέρασε στους ημιτελικούς αγώνες του Europa League. Από τις 4 ομάδες δεν σκόραρε μόνο η Άστον Βίλα. Η Μπράγκα κέρδισε με 2-1 την Φράιμπουργκ και η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με 1-0 της Άστον Βίλα.
Μία επιλογή με μεγάλη απόδοση έχουμε κάνει από το σημερινό κουπόνι. Ποντάρουμε στο «διπλό» της Λέτσε στο ματς με την Πίζα. «Καίγεται» για τη νίκη η Λέτσε, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Serie A. Βρίσκεται 1 βαθμό πάνω από τη διαχωριστική γραμμή. Έχει 29 βαθμούς έναντι 28 της Κρεμονέζε. Λογικά οι δυο τους θα παλέψουν έως το τέλος για τη σωτηρία. Η Πίζα είναι ουραγός με 18 βαθμούς και ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί.
Στην προηγούμενη αγωνιστική η Λέτσε έμεινε στο 0-0 στην έδρα μίας άλλης ομάδας που έχει πέσει, της προτελευταίας Βερόνα. Θέλει οπωσδήποτε σήμερα τη νίκη αφού στην επόμενη αγωνιστική έχει πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Η αντίπαλος της Λέτσε στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία υποδέχεται στην επόμενη αγωνιστική την Πίζα. Θα έχει προηγηθεί τη Δευτέρα ο εντός έδρας αγώνας της Κρεμονέζε με τη Λάτσιο.
Αν λοιπόν σήμερα η Λέτσε δεν πάρει τη νίκη στην έδρα της Πίζα είναι πιθανό να πέσει κάτω από τη διαχωριστική γραμμή αυτή ή την επόμενη αγωνιστική. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι, αφού η Πίζα «χτυπάει» όλα τα ματς. Το «διπλό» όμως πληρώνει καλά και αξίζει να παιχτεί.
H ΠΡΟΤΑΣΗ
183 (21:45) ΠΙΖΑ-ΛΕΤΣΕ 2 2,42
