Τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του - Χρόνια πολλά και σε αυτόν
Μπακογιάννης για Τζανακόπουλο

Τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του - Χρόνια πολλά και σε αυτόν

Απάντηση στην επίθεση του Δημήτρη Τζανακόπουλου έδωσε με ανάρτησή του στο Facebook o Δήμαρχος Αθηναίων, ευχόμενος στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Χρόνια Πολλά. «Τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει τα εξής: 

«Ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες». 

Νωρίτερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή την απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη για τη διοργάνωση της πρωτοχρονιάτικης γιορτής του Δήμου Αθηναίων, σε ανάρτησή του είχε αναφέρει τα εξής: 

«Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν. Άντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε.

Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους «μίζερους πληβείους» που τον έψεξαν για την διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτυ με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε».