Θεσσαλονίκη: Μεγάλη ουρά σχηματίστηκε στο εμβολιαστικό κέντρο χωρίς ραντεβού

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη ουρά σχηματίστηκε στο εμβολιαστικό κέντρο χωρίς ραντεβού

Εξαιρετικά μεγάλη είναι η συμμετοχή των πολιτών στην δράση για εμβόλιο χωρίς ραντεβού που πραγματοποιεί με κινητή μονάδα εμβολιασμού η 3η ΥΠΕ, στην πλατεία Αριστοτέλους, καθώς από τις 9:00 το πρωί δεκάδες Θεσσαλονικείς συγκεντρώθηκαν για να κάνουν την πρώτη δόση, είτε τη συμπληρωματική το εμβόλιο της pfizer.

Σύμφωνα με το grtimes.gr η κινητή μονάδα εμβολιασμού θα βρίσκεται στο σημείο μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι και οι πολίτες που προσέρχονται εάν έχουν κλείσει κάποιο ραντεβού σε εμβολιαστικό κέντρο θα πρέπει πρώτα να το ακυρώσουν, πριν κάνουν το εμβόλιο εδώ.

Το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών για εμβόλια το τελευταίο διάστημα, επιβεβαίωσε ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης. Όπως δήλωσε, το πρόγραμμα εμβολιασμού ενισχύεται σε όλη την επικράτεια σε όλες τις δομές προκειμένου να καλύψει το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών οι οποίοι καταλαβαίνουν πως το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος προστασίας απέναντι στον κορονοϊό.

Ο αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, έστειλε παράλληλα το δικό του μήνυμα υπέρ των εμβολίων: “Η λύση είναι ο εμβολιασμός. Δεν υπάρχουν μαγικά φάρμακα, δεν υπάρχουν ξόρκια, ούτε βασκανίες. Εμβολιασμός για όλους, για όλες για να τελειώνουμε με την πανδημία” είπε χαρακτηριστικά.