Τ. Γαϊτάνης: Φαιδρά τα δημοσιεύματα για κήρυξη της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας

Τ. Γαϊτάνης: Φαιδρά τα δημοσιεύματα για κήρυξη της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας

«Τα δημοσιεύματα που αφορούν την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας είναι τόσο φαιδρά που είναι ανάξια σχολιασμού», επισημαίνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης απαντώντας στην ανάρτηση του  Χριστόφουρου Βερναρδάκη στο Twitter με την οποία ο τέως υπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναφέρει ότι «απαιτείται επαγρύπνηση από τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας» καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ «αξιωματούχοι του Μαξίμου εισηγούνται αναστολή άρθρων του Συντάγματος».

«Το ότι αυτά αναπαράγονται από στελέχη της αντιπολίτευσης, όπως έπραξε ο κύριος Βερναρδάκης, συνιστά σοβαρότατο πρόβλημα για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η αντιπολίτευση τους θεσμούς», καταλήγει ο κ. Γαϊτάνης. 

Ολόκληρη η δήλωση του Τάσου Γαϊτάνη έχει ως εξής:

«Τα δημοσιεύματα που αφορούν την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας είναι τόσο φαιδρά που είναι ανάξια σχολιασμού. Το ότι αυτά αναπαράγονται από στελέχη της αντιπολίτευσης, όπως έπραξε ο κύριος Βερναρδάκης, συνιστά σοβαρότατο πρόβλημα για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η αντιπολίτευση τους θεσμούς.»