Συνάντηση Μπαλάφα, αύριο, με τους συμβασιούχους της Υπηρεσίας Ασύλου

Συνάντηση Μπαλάφα, αύριο, με τους συμβασιούχους της Υπηρεσίας Ασύλου

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων Συμβασιούχων Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) της Υπηρεσίας Ασύλου, θα έχει αύριο Πέμπτη, στις 11:00 π.μ., ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.

Σε σχέση με το κύριο αίτημα, που είναι η «άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων μισθών και η επίτευξη της ομαλοποίησης της μισθοδοσίας του προσωπικού ορισμένου χρόνου» το υπουργείο διευκρινίζει, ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους εντός των επόμενων δυο ημερών και αυτό διότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Η σημαντική καθυστέρηση, που όντως υπήρξε, οφείλεται σε τεχνικές γραφειοκρατικές δυσκολίες, οι οποίες θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα επαναληφθούν και εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στη συνάντηση θα τεθούν και θα συζητηθούν με τους εκπροσώπους του σωματείου, τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους συμβασιούχους, «στο πλαίσιο ενός εποικοδομητικού και αποτελεσματικού διαλόγου» καταλήγει το υπουργείο.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου SOOC