Στους 88 οι νεκροί της πυρκαγιάς - Κατέληξε ακόμα μια γυναίκα στον Ευαγγελισμό

Στους 88 οι νεκροί της πυρκαγιάς - Κατέληξε ακόμα μια γυναίκα στον Ευαγγελισμό

Συνεχίζει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, καθώς τα ξημερώματα κατέληξε ακόμα μία γυναίκα που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Έτσι ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον στους 88, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, είχε γίνει γνωστό χθες ότι ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ήταν 81, στους οποίους προστίθενται δύο μη αναγνωρίσιμοι σοροί καθώς και πέντε πλέον εγκαυματίες που κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση, ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων που έχουν γίνει από οικεία πρόσωπα.

Όσον αφορά το τελευταία θύμα της φονικής πυρκαγιάς, η 35χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και ήταν η μητέρα του 6μηνου βρέφους, του μικρότερου θύματος της φονικής πυρκαγιάς και σύζυγος του πυροσβέστη που κλήθηκε να συνδράμει στην φωτιά.

Η ιστορία της νεαρής γυναίκας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς το βρέφος πέθανε στην αγκαλιά της από τις αναθυμιάσεις και εκείνη δεν το κατάλαβε, την ώρα που έτρεχε προς την παραλία για να σωθεί.

Σημειώνεται τέλος ότι στα νοσοκομεία τη χώρας νοσηλεύονται 40 εγκαυματίες, εκ των οποίων 9 στις ΜΕΘ.