Στο ΑΠΕ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έντονη δράση στο... διαδίκτυο

Στο ΑΠΕ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έντονη δράση στο... διαδίκτυο

Προεκλογική πρόσληψη στο ΑΠΕ στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, με έντονη και πολυετή δράση στα social media υπέρ του κυβερνώντος κόμματος, φέρνει στο φως το meaculpa.gr, υποστηρίζοντας μάλιστα πως πρόκειται για χρήστη των social media που έχει συμμετάσχει σε fake news.

Σύμφωνα πάντα με το meaculpa.gr το εν λόγω στέλεχος είναι η Σοφία Μανδηλαρά, η οποία στις 15 Μαΐου διορίστηκε ουσιαστικά στο ΑΠΕ, όπου είχε εργαστεί ως έκτακτη με σύμβαση, κατόπιν φωτογραφικής προκήρυξης.

Το site αναφέρει ότι η Σ. Μανδηλαρά επί σχεδόν μια δεκαετία τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο μέσα από τον λογαριασμό-τρολ της στο twitter, thesspirit, αλλά και με διάφορους άλλους τρόπους: Κατέβηκε υποψήφια στην Α' Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε σε βίντεο του πρωθυπουργού, αποτέλεσε εσχάτως μέλος της συμβουλευτικής ομάδας της Ρένας Δούρου.

Η πρόσληψή στην ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε. έγινε με ειδικότητα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ,  ενώ έχει συμμετάσχει στη διάδοση fake news και «δολοφονίες» χαρακτήρων μέσα από τα social media. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως εντύπωση προκαλεί πως το θέμα ήρθε στην επιφάνεια μέσα από τον... ΣΥΡΙΖΑ ότι το ρεπορτάζ δόθηκε μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ.