Στ. Μάνος: Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύεται φίλος του Πούτιν - Ορθώς απέστειλε η κυβέρνηση πολεμικό υλικό στην Ουκρανία

Στ. Μάνος: Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύεται φίλος του Πούτιν - Ορθώς απέστειλε η κυβέρνηση πολεμικό υλικό στην Ουκρανία

Τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για την αποστολή ελληνικού στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία σχολίασε ο Στέφανος Μάνος με ανάρτησή του στο Facebook.

«Ο κ. Τσίπρας καταδικάζει με ωραία λόγια τον πόλεμο του Πούτιν αλλά εισηγείται πράξεις (τη μη αποστολή πολεμικού υλικού) που στρώνουν το έδαφος στην πολεμική μηχανή του Πούτιν. Αποδεικνύεται φίλος του Πούτιν. Ορθώς απέστειλε η κυβέρνηση πολεμικό υλικό. Πρέπει να στείλει περισσότερο», έγραψε ο πρώην υπουργός.

Η ανάρτηση του Στέφανου Μάνου

«Μέγα λάθος η αποστολή πολεμικού υλικού στους Ουκρανούς υποστήριξε ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξη του με τον κ. Χατζηνικολάου. Η Ελλάδα έπρεπε να περιοριστεί στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Στον βάρβαρο πόλεμο που εξαπέλυσε ο Πούτιν εναντίον της Ουκρανίας, οι Ουκρανοί χρειάζονται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ πολεμικό υλικό για να αντισταθούν και να πλήξουν τις ρωσικές ορδές που τους επιτίθενται. Ο μη εφοδιασμός της Ουκρανίας με πολεμικό υλικό ευθέως βοηθάει τον πόλεμο του Πούτιν εξασφαλίζοντας του άοπλο αντίπαλο.

Ο κ. Τσίπρας καταδικάζει με ωραία λόγια τον πόλεμο του Πούτιν αλλά εισηγείται πράξεις (τη μη αποστολή πολεμικού υλικού) που στρώνουν το έδαφος στην πολεμική μηχανή του Πούτιν. Αποδεικνύεται φίλος του Πούτιν. Ορθώς απέστειλε η κυβέρνηση πολεμικό υλικό. Πρέπει να στείλει περισσότερο».