Ρουβίκωνας: Επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία του ομίλου Μυτιληναίος στο Μαρούσι

Ρουβίκωνας: Επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία του ομίλου Μυτιληναίος στο Μαρούσι

Νέα επίθεση, αυτή τη φορά στα κεντρικά γραφεία του ομίλου Μυτιληναίος που βρίσκονται στο Μαρούσι πραγματοποίησαν στις 06:00 το πρωί της Κυριακής, μέλη του Ρουβίκωνα, τα οποία ανάρτησαν σε αναρχικό ιστότοπο το σχετικό βίντεο καθώς και την ανάληψη της ευθύνης της επίθεσης, απειλώντας πως θα τους βρίσκουν όλοι μπροστά τους και δηλώντας ουσιαστικά ότι επιτίθενται όπου αυτοί κρίνουν. Επιβεβαιώνουν με τον τρόπο αυτό και τις πρόσφατες απειλές τους μετά τις επιθέσεις σε κτίρια οργανισμών εταιρειών.

Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, προσπάθησαν με σφυριά να σπάσουν τα τζάμια στην κεντρική είσοδο των γραφείων της επιχείρησης, ενώ όπως διακρίνεται από βίντεο που ανάρτησαν μέσω ιστοσελίδας αναρχικών, τέσσερις δράστες εξ αυτών με συντονισμένα χτυπήματα κατάφεραν να κάνουν θρύψαλα μέρος της τζαμαρίας και επιχείρησαν με επίμονα χτυπήματα να σπάσουν και τα τζάμια στις πόρτες.

Τελικά παρά τις επίμονες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να εισέλθουν στο κτίριο εξαιτίας των ενισχυμένων κρυστάλλων. Ωστόσο πραγματοποίησαν μεγάλες φθορές σε αυτά πριν αποχωρήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχαν εισβάλλει στην πρεσβεία της Αυστρίας στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας και εν συνεχεία αποχώρησαν ανενόχλητοι, ενώ μια ημέρα αργότερα φερόμενο ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα προειδοποίησε με ανάρτησή του για περαιτέρω «παρεμβάσεις» που «θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία»

Επίσης αναφέρεται στις τελευταίες ενέργειες της ομάδας παραθέτοντας τα χτυπήματα που έκανε από τον Ιούλιο και τις αρχές του Αυγούστου και τονίζοντας ότι όλες αυτές έγιναν «χωρίς να πραγματοποιηθεί ούτε ΜΙΑ προσαγωγή».

«Τόσο μπροστά βλέπετε είναι η ΕΛΑΣ απο τον Ρουβίκωνα» σημειώνει το ηγετικό στέλεχος της ομάδας και απειλεί: «Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ».

Σε άλλη ανάρτησή του, μάλιστα, με αφορμή την εισβολή στην πρεσβεία της Αυστρίας η οποία, όπως λέει, «βρίσκεται λίγα μέτρα από την κλούβα που φυλάει το Μέγαρο Μαξίμου», γράφει χαρακτηριστικά: «η σεζόν ΞΕΚΙΝΗΣΕ».

 

 

Φωτογραφία: intimenews