Το πολωνικό φαβορί και τα γκολ σε Μεξικό, Νορβηγία

Το πολωνικό φαβορί και τα γκολ σε Μεξικό, Νορβηγία

Γρανάδα και Σοσό έκαναν το καθήκον τους χθες το βράδυ, έμεινε στο 1-1 η Νόριτς. Ισοφάρισε στο 68’, είχε 25 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις για να πετύχει δεύτερο τέρμα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Με Μεξικό, Νορβηγία και Πολωνία κάνει παιχνίδι απόψε η στήλη.

ΒΑΡΤΑ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Οι ομάδες είναι από την ίδια πόλη και η αναμέτρηση διεξάγεται στην έδρα της Λεχ Πόζναν έπειτα από μεταξύ τους συμφωνία. Οπότε, το μεγαλύτερο μέρος των κερκίδων θα καλυφθεί από τους οπαδούς της τυπικά φιλοξενούμενης (από τα κορυφαία ονόματα στη χώρα) με τα έσοδα να πηγαίνουν στην τυπικά γηπεδούχο.

Η Λεχ Πόζναν βρήκε τα πατήματά της εδώ και έναν μήνα. Σε αυτό το διάστημα μετράει 5-2-1 με την ήττα από τη Βιγιαρεάλ (3-4) εκτός έδρας για το Γιουρόπα Λιγκ. Την Πέμπτη διέλυσε 4-1 την Αούστρια για την ίδια διοργάνωση, ενώ στο πρωτάθλημα έχει 3-1-0. Η ισοπαλία ήταν με την Πόγκον (2-2) όπου ισοφαρίστηκε στο 98’ με αμφισβητούμενο πέναλτι. Κόντρα στη νυν αντίπαλό της «τρέχει» σερί 6-0-0 εντός – εκτός (τα πέντε «τρίποντα» με «2-3 γκολ), στην τελευταία της νίκη (2-1 στις 14/5) πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Ο ορισμός του G/G και Over βάσει παράδοσης, καθώς το έφεραν στα πέντε μεταξύ τους στο «Μάριελινστ» (4-2, 2-3, 2-3, 2-2, 1-2).

Η Στρόμσγκοντσετ το παρουσίασε στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, καθώς και στα δύο από τα τελευταία τρία στο γήπεδό της. Αυτό που δεν ήταν G/G έληξε 6-0 υπέρ της (με τη Γερβ).

Η Κρίστιανσουντ… αναστήθηκε ξαφνικά (3-1-0) και από εκεί που θεωρούνταν το απόλυτο φαβορί για τον υποβιβασμό αρχίζει να ελπίζει σε παραμονή. Βάζει και δέχεται γκολ ασταμάτητα. Μετράει πέντε G/G και Over στα έξι πιο πρόσφατα ματς, αυτό που δεν έληξε Over ήταν στην έδρα της δεύτερης Λίλεστρομ όπου βρήκε πάντως δίχτυα (1-1).

ΛΕΟΝ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Προτελευταία αγωνιστική στο Μεξικό, η Λεόν παλεύει για τα πλέι οφ και η Κερετάρο για να μαζέψει πόντους προκειμένου να μην τερματίσει τελευταία στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού και πληρώσει το σχετικό πρόστιμο. Οπότε, κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές και αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Κάτι που είδαμε στους τέσσερις από τους τελευταίους πέντε μεταξύ τους αγώνες στο «Νόου Καμπ» (2-1, 4-0, 3-1, 2-1, 1-1).

Η Λεόν μετράει επτά Over στα 10 πιο πρόσφατα, καθώς και πέντε στα τελευταία επτά εντός έδρας. Σκόραρε στα 6/7 ανεξαρτήτως έδρας και στα 7/10 στο «σπίτι» της.

Η Κερετάρο από την πλευρά της, έχει τρία στα τελευταία τέσσερα ανεξαρτήτως έδρας και τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα μακριά από το «Κορεχιδόρα». Βρήκε δίχτυα στα 13/14 εντός – εκτός και 6/6 εκτός έδρας.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

18.30 1277 ΒΑΡΤΑ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ 2 1,62

19.00 1292 ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ G/G+OV 1,85

03.05 1331 ΛΕΟΝ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ OVER 1,72