Πάτρα: Εντοπίστηκε ο φοιτητής που φέρεται να εμπλέκεται στην μαζική αντιγραφή

Πάτρα: Εντοπίστηκε ο φοιτητής που φέρεται να εμπλέκεται στην μαζική αντιγραφή

Βρέθηκε ο φοιτητής που φέρεται ότι βρίσκεται πίσω από την μαζική αντιγραφή των 106 πρωτοετών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας γεγονός που προκάλεσε ακόμη και πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Ο εν λόγω φοιτητής που εντοπίστηκε μέσα από τις καταθέσεις των φοιτητών, φέρεται να συνεργάζεται με φροντιστήριο της πόλης, το οποίο εκπονεί πανεπιστημιακές εργασίες και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ειδήσεις», η ταυτότητα του αποκαλύφθηκε από τις «απολογίες» των συμφοιτητών του, οι οποίοι κατέθεσαν για το περιστατικό στη γενική συνέλευση του τμήματος και κατέθεσαν εγγράφως από πού είχαν προμηθευτεί την επίμαχη εργασία.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι, σύμφωνα με το πόρισμα του τμήματος του πανεπιστημίου για το θλιβερό περιστατικό, ο συντάκτης της εργασίας πούλησε το πόνημά του, αρχικά σε 20 άτομα για την τιμή των 100 ευρώ έκαστος.

Το δημοσίευμα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το  thebest.gr, αναφέρει ότι πλέον η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον συγκεκριμένο φοιτητή, ο οποίος κινδυνεύει από αποκλεισμό για τρεις περιόδους από εξεταστικές μέχρι και την οριστική διαγραφή του.