«Πάτα το κουμπί» στο Public  και απόκτησε τις καλύτερες μικρές οικιακές συσκευές!

«Πάτα το κουμπί» στο Public και απόκτησε τις καλύτερες μικρές οικιακές συσκευές!

Γνώρισε τις ρομποτικές σκούπες iRobot: 6 & 7 Νοεμβρίου στο Public Golden Hall και 19 & 20 Νοεμβρίου στο Public Athens Metro Mall

Εμπνέοντας τους ανθρώπους ώστε ν’ απολαμβάνουν τη ζωή, το Public κάνει τη ζωή των καταναλωτών πιο απλή, πιο εύκολη, πιο διασκεδαστική και τους λέει «Πάτα το Κουμπί», προσκαλώντας τους να γνωρίσουν τη μεγάλη γκάμα από μικρές οικιακές συσκευές που προσφέρει!

Αυτόν το Νοέμβριο, το Public μας προσκαλεί να «πατήσουμε το κουμπί» στη νέα ρομποτική σκούπα iRobot και να γνωρίσουμε τις δυνατότητές της, μπαίνοντας σε διαγωνισμό για μοναδικά δώρα!

Οι καταναλωτές που θα επισκεφτούν το κατάστημα Public στο Golden Hall το Σάββατο 06/11 και την Κυριακή 07/11, ώρα 11.00 - 15.00 και το κατάστημα Public στο Athens Metro Mall την Παρασκευή 19/11, ώρα 17:00 - 21:00 και το Σάββατο 20/11, ώρα 11:00 - 15:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις σκούπες iRobot εν δράσει, να τις δοκιμάσουν, να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσουν μια σκούπα iRobot Combo 113!

Προσφέροντας λύσεις που απαντούν στις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών και λειτουργούν άμεσα, αξιόπιστα και χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις, οι άνθρωποι του Public προτείνουν ειδικά επιλεγμένες μικρές οικιακές συσκευές που δουλεύουν εξαιρετικά απλά. Τόσο απλά, ώστε το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής είναι να… «πατήσει το κουμπί». Έτσι το public.gr και τα φυσικά καταστήματα Public, προσφέρουν στους καταναλωτές ακριβώς αυτά που χρειάζονται σε ποικιλία και τιμή.

Μην σκέφτεσαι πολύπλοκα, μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε ρυθμίσεις και περίεργα setup. Έλα στα Public και απλά… «Πάτα το Κουμπί!»