Παπαθανάσης: Η εκκλησία πάντα αρωγός της Πολιτείας για το καλό του λαού μας

Παπαθανάσης: Η εκκλησία πάντα αρωγός της Πολιτείας για το καλό του λαού μας

Θέματα κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης συζήτησαν σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Ο κ. Παπαθανάσης αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είχα την ιδιαίτερη τιμή σήμερα να επισκεφθώ τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Έναν σεμνό και φωτισμένο άνθρωπο που βρίσκεται πάντα κοντά στην κοινωνία και στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η συζήτησή μας επικεντρώθηκε σε θέματα κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης για όλους τους συμπολίτες μας. Η Εκκλησία της Ελλάδος προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο και στέκεται πάντα αρωγός της Πολιτείας για το καλό του λαού μας».

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Παπαθανάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Είχα την ιδιαίτερη τιμή σήμερα να επισκεφθώ τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμο. Έναν σεμνό και φωτισμένο άνθρωπο που βρίσκεται πάντα κοντά στην κοινωνία και στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η συζήτησή μας επικεντρώθηκε σε θέματα κοινωνικής στήριξης και αλληλεγγύης για όλους τους συμπολίτες μας. Η Εκκλησία της Ελλάδος προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο και στέκεται πάντα αρωγός της Πολιτείας για το καλό του λαού μας».