Π. Κουρουμπλής: «Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Τσίπρας»

Π. Κουρουμπλής: «Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Τσίπρας»

Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο Skai, τόνισε ότι η κυβέρνηση εκτιμά τη στάση των αγροτών και την κατανόηση που έχουν επιδείξει, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα τους ξεχάσει στο μέλλον.

Αναφερόμενος στο μέλλον της κυβέρνησης και τις πιέσεις που της ασκούνται, τόσο για το φορολογικό, όσο και για το μεταναστευτικό, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε ότι «η Ιθάκη του Τσίπρα είναι η ρύθμιση του χρέους. Ο Τσίπρας να ξέρετε είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και θα καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Όλοι όσοι βάλουν εναντίον της κυβέρνησης θα πρέπει να κάνουν υπομονή τέσσερα χρόνια και τότε θα δούμε».

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ο υπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα «θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει το ζήτημα με ανθρωπιά και μακροπρόθεσμα θα κερδίσει και από αυτή της της στάση και από αυτή της τη συμπεριφορά».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πρόσφατη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Skai και δείχνει διαφορά 6,5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου από τη Νέα Δημοκρατία ο υπουργός τόνισε αστειευόμενος «τη διαφορά τη βλέπετε εσείς, εγώ όπως γνωρίζετε δεν βλέπω».