Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

Τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη εκφράζουν στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του στο «Πρώτο Θέμα» κόμματα και πολιτικοί. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών σε νοσοκομείο της Ελβετίας.

Συλλυπητήρια Α. Τσίπρα 

ΝΔ: Ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του στίγμα στη δημοσιογραφία

Στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει τα εξής: «Στην μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα.

Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια». 

«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο», σημειώνει το ΚΙΝΑΛ

«Το Ποτάμι εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη σε ηλικία μόλις 61 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα. Κουράγιο στην οικογένειά του», αναφέρει το Ποτάμι.

«Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη που έφυγε πρόωρα μετά από σκληρή δοκιμασία που δύσκολα αντέχει κάποιος όσο χιούμορ και αυτοσαρκασμό και αν διαθέτει. Οικογένεια του είναι και η ομάδα του Πρώτου Θέματος τη φυσιογνωμία του οποίου καθόρισε», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Διαβάστε ακόμα:

- ΕΣΗΕΑ: Ο Θέμος Αναστασιάδης διέγραψε μια ξεχωριστή πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία