Ο Πολάκης συμψηφίζει τους νεκρούς στο Μάτι με τα θύματα της πανδημίας

Ο Πολάκης συμψηφίζει τους νεκρούς στο Μάτι με τα θύματα της πανδημίας

Σε συμψηφισμό προχωρά ο Παύλος Πολάκης των νεκρών της τραγωδίας στο Μάτι με τα θύματα της πανδημίας. Την ίδια στιγμή ο ίδιος εξακολουθεί να βάλει κατά των εμβολίων με τον Αλέξη Τσίπρα να αποφεύγει οποιαδήποτε σύσταση.

Με ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης δείχνει ότι η προσπάθεια συμψηφισμού θανάτων δεν αποτελεί μια αναφορά μεταξύ των τρολς, αλλά γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι κατηγορεί τον πρωθυπουργό για τα θύματα της πανδημίας αποφεύγοντας να μιλήσει για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα σε όλο τον κόσμο.

Και αυτό τη στιγμή που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν έχει εμβολιαστεί χαρακτηρίζοντας τα εμβόλια, που αποτελούν βασική ασπίδα προστασίας ώστε να μη θρηνεί η χώρα και ο κόσμος γενικότερα θύματα, «πειραματικά».

Υπενθυμίζεται πως ο Αλ. Τσίπρας έχει αποφύγει να πάρει θέση για τα όσα υποστηρίζει δημοσίως ο στενός του συνεργάτης παρά τις έντονες πιέσεις. Μάλιστα, αυτό δείχνει να οδηγεί στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε δημόσιες τοποθετήσεις και προτροπές για εμβολιασμό σε μια προσπάθεια να κρατήσουν αποστάσεις και από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας αλλά και από τον ίδιο τον Τσίπρα.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Διαβάστε ακόμα:

Τι θα κάνει ο Τσίπρας με τον Πολάκη