Ο Ν. Δένδιας στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ

Ο Ν. Δένδιας στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ

Τον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ Ντονέτσκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρακολούθησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, το βράδυ του Σαββάτου. 

«Με τον πρέσβη της Ουκρανάις Σεργκέι Σουτένκο στον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, τον πρώτο από μια σειρά αγώνων που θα δώσει η ομάδα της Ουκρανίας σε Ευρώπη και Αμερική. Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη των Ουκρανών προσφύγων», έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Είναι πολύ σημαντικό, νομίζω, ότι αυτή η επαινετέα πρωτοβουλία της Σαχτάρ ξεκινάει από εδώ, από την Αθήνα και από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και είμαι σίγουρος ότι το ελληνικό κοινό θα ανταποκριθεί θερμά σε αυτή την προσπάθεια. Ξαναλέω έχει έναν καλό σκοπό: την ενίσχυση του λαού της Ουκρανίας, την προσπάθεια που κάνει για την ελευθερία και για την εθνική του ανεξαρτησία» επισήμανε σε δήλωσή του πριν από την έναρξη του αγώνα ο Ν. Δένδιας. Μάλιστα, υπογράμμισε πως η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία είναι κάτι που πάντα είναι στην καρδιά των Ελλήνων και έκανε μια μικρή προσωπική σημείωση: «Το γεγονός ότι εγώ, ένας βαθύς Παναθηναϊκός, είμαι σήμερα εδώ δείχνει πόσο σπουδαίο είναι αυτό το πράγμα που γίνεται.