Ο Κουρουμπλής επιχειρεί να δικαιολογήσει το απίστευτο tweet του Λιμενικού

Ο Κουρουμπλής επιχειρεί να δικαιολογήσει το απίστευτο tweet του Λιμενικού

Σε... τεχνικό πρόβλημα αποδίδει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, τη χθεσινή ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του λιμενικού σώματος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το απίστευτο tweet. 

Έπειτα από το σάλο και τις έντονες αντιδράσεις, ο υπουργός Ναυτιλίας αποδίδει τη δημοσίευση «σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος». 

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις».

Υπενθυμίζεται πως χθες λίγες ώρες μετά την ομιλία του Παναγιώτη Κουρουμπλή αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος, ένα tweet όπου ανέφερε «Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό».